tarp-luifel

Met Luifel/Tarp op maat biedt Tatteljee - net als bij Slaapzak op maat - u de mogelijkheid om zelf het formaat van uw luifel te kiezen.
De beste manier om de afmetingen voor uw luifel/tarp op maat te bepalen is om met een stuk touw de hoogte(s), de lengte(s) en de breedte(s) te meten van de ruimte waarbinnen u uzelf en uw spullen wilt beschermen tegen regen, wind en zon. U moet ook bepalen waar de luifel/tarp aan (de tent) moet worden vastgemaakt. De meest functionele vorm voor een luifel is een vierkant of rechthoek. Maar wij kunnen iedere andere gewenste vorm maken.
Wij hebben een sterke voorkeur voor het vaststikken van ringen, omdat deze bevestigingsmethode vele malen sterker is dan het inslaan van ringen. Als er een of meer nokken in de luifel/tarp komen, worden deze gefestonneerd met een lederen versterkingsstuk eronder.
Tatteljee maakt niet alleen luifels/tarps op maat voor kampeerdoeleinden, maar ook voor allerlei andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor op uw terras.

De standaard materialen die wij gebruiken:

materiaal gewicht per m2
ripstop nylon 80 gr
katoen 190 gr

Wij kunnen in overleg uw luifel/tarp ook maken van andere materialen dan bovenstaande stoffen. Daarnaast adviseren wij u zo dat u zeker weet dat het eindproduct precies is wat u nodig heeft.