Kinderkamperen

Kamperen met kinderen is geweldig, maar het kan moeilijk zijn de juiste producten te vinden. Tatteljee maakt naast de kinderslaapzak ook verschillende soorten wiegen.


Benjamin
Een kinderslaapzak bestaande uit twee delen:
een onderdek gevuld met Thinsulate (gemakkelijk wasbaat) 
en een met dons gevuld bovendek.

Benjamin kids

De standaard maten van de Benjamin zijn voor de onderkant 150x75 cm en voor de bovenkant 130x75 cm. Ook deze slaapzak kan worden aangepast aan de wensen van de klant: groter, breder of juist kleiner.
Mocht u zich zorgen maken over de lengte van de slaapzak als uw kind nog erg klein is; we kunnen een lakenzakje maken met stiksels op verschillende hoogtes, zodat uw kind niet al woelend naar de bodem van de slaapzak kan zakken.

Benjamin 15 cm langer inritslaken
€ 229,25 € 15,50 € 58,50

 

Kampeerwieg
Voor de allerkleinsten heeft Tatteljee een oprolbare wieg, met aan de basis een 183 cm lang Wieg
Therm-a-Rest-NeoAir matras.
De wiegmaten L x B x H - 100 X 50 X 40 cm
De wieg weegt zonder matras 700 gram.
Dankzij de wieg is het matras beschermd en gaat deze lang mee.

wieg2

  prijs
Wieg (excl. matras) € 112,50
Muskietendekje € 32,00
NeoAir Trekker regulair € 115,00

Grote Wieg
grote wiegSlaapt uw kind zo onrustig dat zij/hij soms aan de wandel gaat? Of wilt u een veilige plek voor uw kind om te rusten en te spelen? In overleg met een aantal ouders hebben wij een Grote Wieg ontworpen, die geheel gesloten kan worden.
Door lichte materialen en kleuren te gebruiken is een vriendelijk product ontstaan.
De Grote Wieg kan aan drie zijden naar beneden toe worden opengeritst. Om de voorkomen dat het kind de ritsen kan openen is de schuiver achter de stof weggewerkt; zelfs de kleinste kindervingertjes kunnen er niet bij.
De wanden hangen in een ijzeren buizenframe. De gehele constructie kan zelfs door een volwassene van binnenuit niet omvergeduwd worden. Toch is de Grote Wieg niet zwaar om te dragen en compact op te bergen. Het geheel kan gemakkelijk in de auto vervoerd worden.  
 

Wij zijn altijd bezig om producten te verbeteren en staan open voor uw ideeen.