Tipi'sch Tatteljee

tentipi luifelVan origine werd de tipi door verschillende nomadenstammen gebruikt, en was het doek van dierenhuid. Tegenwoordig is de tipi ook in de wereld van het (lichtgewicht) kamperen populair.

Het voordeel van een tipi is dat je relatief veel ruimte en hoogte hebt voor het gewicht.
luifel nordiskHet nadeel is dat bij regen of zon de deuropening niet beschermd is. Vandaar dat een luifel geen overbodige luxe kan zijn. Wij maken luifels op maat voor alle soorten tipi's.

Tatteljee is de officiele Tentipi reparateur van garantiegevallen en ook hun luifelmaker. Wilt u een luifel voor een Tenitipi, neem dan contact op met Moosecamp

dakramenNaast luifels maken wij ook grondzeilen en binnententen op maat en verrichten wij allerlei aanpassingen aan bestaande tipi's, zoals extra ventilatieopeningen en dakramen inbouwen.

Reparaties
tatt mooscmpZoals bij alle tenten kan de rits kapot, het tentdoek scheuren en stiksels losgaan. Ook kan er schade ontstaan aan de voor Tentipi unieke nokstokjes. Tatteljee heeft een manier ontwikkelt om niet alleen de nokstokjes te repareren, maar ook te versterken.

Hier de meest voorkomende reparaties met een prijsindicatie:

schuiver vervangen

 

€ 25,-

schuiver

rits vervangen

 

€ 135,-

rits tipi

Strook klittenband opzetten ivm luifel

€ 30,-

strook kband luifel

bandjes nokstokjes vervangen 8 stuks

     

€ 79,-

stokjes na

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Dakramen
Behoefte aan meer daglicht in de tent? Dakramen kunnen in alle maten en vormen worden uitgevoerd, en ook met gordijntjes aan de binnenkant.
Prijsindicatie raam 100 cm x 70 cm:          € 100,-

dakramen buitendakramen binnen

 

 

 

 

Extra ventilatieopening
De klant had behoefte aan meer ventilatie binnen in de tent. Met knuttengaas uitgevoerde ventilatieopeningen in de binnentent aangebracht.

extra ventilatie2tent extra ventilatie