Tipi'sch Tatteljee

tentipi luifelVan origine werd de tipi door verschillende nomadenstammen gebruikt, en was het doek van dierenhuid. Tegenwoordig is de tipi ook in de wereld van het (lichtgewicht) kamperen populair.

Het voordeel van een tipi is dat je relatief veel ruimte en hoogte hebt voor het gewicht.
Het nadeel is dat bij regen of zon de deuropening niet beschermd is. Vandaar dat een luifel geen overbodige luxe kan zijn.

tipi luifelTatteljee is sinds kort de officiele Tentipi reparateur van garantiegevallen en ook hun luifelmaker. Uiteraard zijn alle soorten tipi's welkom.

Naast luifels maken wij ook grondzeilen op maat, binnententen op maat en verrichten wij allerlei aanpassingen aan bestaande tipi's.

tatt mooscmpZoals bij alle tenten kan de rits kapot, het tentdoek scheuren en stiksels losgaan. Ook kan er schade ontstaan aan de voor Tentipi unieke nokstokjes. Tatteljee heeft een manier ontwikkelt om niet alleen de nokstokjes te repareren, maar ook te versterken.

Hier de meest voorkomende reparaties met een prijsindicatie:

schuiver vervangen

 

€ 25,-

schuiver

rits vervangen

 

€ 135,-

rits tipi

Strook klittenband opzetten ivm luifel

€ 30,-

strook kband luifel

bandjes nokstokjes  vervangen 8 stuks

     

€ 79,-

stokjes voorstokjes na

Extra ventilatieopening
tent extra ventilatieDe klant had behoefte aan meer ventilatie binnen in de tent. Met knuttengaas uitgevoerde ventilatieopeningen in de binnentent aangebracht.

extra ventilatie2

Donker in de tent? Dakramen zijn de oplossing.tipi dakramen binnen

tipi ramen buiten