De Vuurpad bassis
Deze is een maatje groter dan de pad extra '96.
De Vuurpad is een ruime tent met een prachtige lijn. Overdag kan je aan de luwtekant de dakrits tot de nok openen en de zijkant van de buitentent wegrollen. De binnentent heeft ritsen in de zijmuren zodat je een deel van de binnententbij de woonruimte kan trekken. Het voordeel hier van is nog groter omdat de Vuurpad standaar met een telescopische aluminium A-stok wordt geleverd, zodat je de tentstok in het midden kwijt bent.
De Vuurpad tussen/keukenluifel
Dit is de vuurpad met deelbare ritsen tussen de schaapskooi en het slaapzakgedeelte, zodat daar naar believen een 2,00 m diepe tussen- of keukenluifel ingeritst kan worden. De woonruimte wordt zo veel groter en bovendien wordt de mogelijkhijd gecreëerd om een kinderbinnentent in de schaapskooigedeelte te hangen. De keukenluifel is aan een kant uitgebouwd. De uitbouw is voorzien van een groot afsluitbaar muskietengaas raam. De keukenuitbouw kan tevens gebruikt worden als in/uitgang, en kan zowel links als rechts gebruikt worden. Zijwangen, waarmee je de luifel bij regen en wind open kunt laten staan, zijn als accesoire verkrijgbaar. De Vuurpad met luifel wordt standaard met twee luifeluitzetstokken (19 letters) geleverd, zo als elke tent met tussen- of keukenluifel.

Hoogte Nok 175 cm schaapskooi 115 cm keuken 130 cm
Gewicht katoen
bassis 9,1 kg 
tussenluifel 12,2 kg keukenluifel 14 kg

plattegrond vuurpadvuurpad tussenluifelvuurpad bassisvuurpad tussenluifelvuurpad tussenluifelvuurpad A-stokvuurpad bassis